HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

Visitors Counter

763451
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
294
338
632
756609
9452
9930
763451

Your IP: 54.227.157.163
Server Time: 2019-06-24 19:14:58

Facebook Like Box

Előtérben a közérdek

 Körvonalazódik a városnapok programja

image
A főzőverseny idén is elmaradhatatlan része lesz a Barót-napoknak
  Barót polgármestere, Lázár-Kiss Barna úgy véli, a civil szervezetek számára létrehozott pénzalap elsősorban közérdeket kell szolgáljon.
 Ezért a pályázóknak olyan programokra, rendezvényekre kellene összpontosítaniuk, melyek minél nagyobb számú tömeg megmozgatása által segítenének abban, hogy az emberek felszabadultabbá váljanak, kikapcsolódjanak.

  Mint ismeretes, Baróton hosszú évek óta először hagytak jóvá ismét megpályázható pénzalapot civil szervezetek számára, a kiírások – mint elhangzott a polgármester heti sajtóbeszámolóján – nyár elejére várhatóak.

 A pályázati alap megmarad az elkövetkező évekre is – biztosított az előljáró –, a pályázatok elbírálásába ugyanakkor a civil szervezetek képviselőit is bevonnák. Másrészt úgy vélte, az alap az elkövetkezőkben a Barót-napok rendezvényének színesebbé tételét is szolgálhatná, az egyesületeket arra kérte, már most gondolkozzanak azon, milyen programokat lehetne beiktatni a pályázatok révén.

Körvonalazódik ugyanakkor az idei, június 4–9. között zajló városnapok programja: péntekre, szombatra és vasárnapra két-két koncertet terveznek, a polgármester néhány nevet is elárult: a tervek szerint a Mobilmánia, a NOX, a Transylmania és Horváth Károly, azaz Charlie is fellépne Baróton. 

Szerzõ: Hírmondó
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma