HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

Visitors Counter

763403
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
246
338
584
756609
9404
9930
763403

Your IP: 54.227.157.163
Server Time: 2019-06-24 18:14:24

Facebook Like Box

Huszárok a főtéren

 Hagyományőrző csapat alakul Baróton

image
Barót polgármestere feltűzi a város szalagját a megyezászlóra
Vasárnap, június 9-én, a negyedik Háromszéki Huszártoborzó keretében megannyi díszes ruházatú hagyományőrző huszár lepte el Barót főterét. A huszárokat Lázár-Kiss Barna, Barót polgármestere köszöntötte:

– Katonai hagyományaink feljogosítanak arra, hogy részt vegyünk e huszártoborzó megszervezésében, lebonyolításában, hiszen a XI. székely huszárezred 2. százada Nagyajta székhellyel Erdővidéken állomásozott – mondta az elöljáró. 

A helyi hagyományőrző csapat megalakulásáról szólva a fiatalokat arra buzdította, lépjenek őseik nyomdokaiba:

– A huszártoborzó alkalmával mi is alakítunk egy hagyományőrző csapatot, mely a székely határőr hagyományokat hivatott ápolni. Már el is készült az első egyenruha, és bízom benne, hogy három év alatt legalább 12 főre tudjuk növelni a létszámot.

A toborzó jó alkalom arra, hogy azok a fiatalok, akik részt szeretnének venni a hagyományőrző munkában, csatlakozhassanak – fejtette ki a polgármester.

Hasonlóképpen biztatta a fiatalokat a huszárok élén lovagoló Tamás Sándor megyetanácselnök is, aki megköszönte a fogadtatást, és engedélyt adott a polgármesternek, hogy a város szalagját a megyezászlóra feltűzhesse. 
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma