HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

Visitors Counter

763467
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
310
338
648
756609
9468
9930
763467

Your IP: 54.227.157.163
Server Time: 2019-06-24 19:44:55

Facebook Like Box

Barót is jelen volt

Köszönet a menetelőknek 

image
Barót polgármestere a menetelés egyik legfelemelőbb pillanatában, a 250 méter hosszú – az együvé tartozást jelképező – székely zászlóval
A város lakosaival együtt a város polgármestere, Lázár-Kiss Barna is részt vett a Székelyek Nagy Menetelésén.

A menetelést megelőző napon a polgármester fogadta az áthaladó makfalvi szekérkaravánt, azzal együtt járva be a város utcáit.

Baróton egyébként mindhárom magyar párt, továbbá az SZNT és az EMNT is kivette részét a menetelésre való utazás megszervezéséből. Ők mindnyájan köszönetüket fejezik ki azoknak az erdővidéki polgároknak, akik elmentek a megmozdulásra, de azoknak is, akik, bár nem tudtak elmenni, szívben és lélekben a menetelőkkel tartottak.

Szép Béla, a néppárt baróti elnöke külön köszönetet mondott az EMI fiataljainak, akik közreműködtek a szervezésben, és akikkel együtt sikerült Barót és egész Erdővidék népének ezúttal is megmutatnia, hogy helyt tud állni, ha szükséges.

 

Az erdővidékiek a Hatod-tetőn gyülekeztek, majd gépkocsi-menetoszlopban haladtak Eresztevényig, majd az ökumenikus istentisztelet meghallgatása után a rétyi keresztút, illetve Maksa irányába gyalogolva vettek részt a menetelésen.

„Felemelő volt a Murgó-tetőn látni a sok autót, melyek rendben, katonásan beálltak a menetoszlopba, hogy együtt érkezzünk meg Eresztevénybe. Megható volt az SZNT elnökével, Izsák Balázzsal találkozni a menetelésen, és együtt megállapítani, hogy ezt is megcsináltuk”– fűzte hozzá Szép Béla. 
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma