HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

Visitors Counter

689127
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
196
1666
2214
683485
8521
11950
689127

Your IP: 54.82.7.231
Server Time: 2018-11-20 18:40:14

Facebook Like Box

Barót is jelen volt

Köszönet a menetelőknek 

image
Barót polgármestere a menetelés egyik legfelemelőbb pillanatában, a 250 méter hosszú – az együvé tartozást jelképező – székely zászlóval
A város lakosaival együtt a város polgármestere, Lázár-Kiss Barna is részt vett a Székelyek Nagy Menetelésén.

A menetelést megelőző napon a polgármester fogadta az áthaladó makfalvi szekérkaravánt, azzal együtt járva be a város utcáit.

Baróton egyébként mindhárom magyar párt, továbbá az SZNT és az EMNT is kivette részét a menetelésre való utazás megszervezéséből. Ők mindnyájan köszönetüket fejezik ki azoknak az erdővidéki polgároknak, akik elmentek a megmozdulásra, de azoknak is, akik, bár nem tudtak elmenni, szívben és lélekben a menetelőkkel tartottak.

Szép Béla, a néppárt baróti elnöke külön köszönetet mondott az EMI fiataljainak, akik közreműködtek a szervezésben, és akikkel együtt sikerült Barót és egész Erdővidék népének ezúttal is megmutatnia, hogy helyt tud állni, ha szükséges.

 

Az erdővidékiek a Hatod-tetőn gyülekeztek, majd gépkocsi-menetoszlopban haladtak Eresztevényig, majd az ökumenikus istentisztelet meghallgatása után a rétyi keresztút, illetve Maksa irányába gyalogolva vettek részt a menetelésen.

„Felemelő volt a Murgó-tetőn látni a sok autót, melyek rendben, katonásan beálltak a menetoszlopba, hogy együtt érkezzünk meg Eresztevénybe. Megható volt az SZNT elnökével, Izsák Balázzsal találkozni a menetelésen, és együtt megállapítani, hogy ezt is megcsináltuk”– fűzte hozzá Szép Béla. 
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma