HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

Visitors Counter

763464
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
307
338
645
756609
9465
9930
763464

Your IP: 54.227.157.163
Server Time: 2019-06-24 19:40:16

Facebook Like Box

Tanácsülés Baróton

Jóváhagyták a megítélt támogatásokat 

image
A városi tanács megszavazta a támogatást a sportklub éves programjára
A baróti önkormányzat szerdai ülésen a városatyák jóváhagyták a civil szervezetek és egyházak számára megítélt idei támogatásokat, elfogadtak egy tervmódosítást a felsőrákosi ravatalozóházat illetően, valamint azt is megszavazták, hogy a polgármesteri hivatal részt vegyen a roncsautóprogramban.

Csíki László városmenedzser beszámolójából az derült ki, hogy a civil szervezetek és egyházak számára kiírt idei pályázaton négy program nyert el nagyobb támogatást: kettő ezek közül a városi sportklubé (a labdarúgók IV. ligában való egész éves szereplését és a többi sportág szintén éves programjait támogatják), egy Erdővidék Múzeumáé, egy pedig a Csala Kürtje fúvószenekaré.

 

Egyhangú egyetértéssel döntötték el a tanácsosok azt, hogy a hivatal részt vehessen a roncsautóprogramban: a régi Cielo személygépkocsit adnák le, helyette Dacia Logant vagy Dustert vásárolnának, az erre szánt összeg 65 ezer lej, melyből kiesik az értékjegyek ára.

Ugyanakkor egy korábbi ülésen elutasított tervezet, a hivatal egy magánszeméllyel való telekcseréje is zöld utat kapott. Az állatorvosi rendelő melletti telekcserével egyedül az MPP nem értett egyet, ám az RMDSZ és az EMNP támogatásával ezt most sikerült jóváhagyni. 

Böjte Ferenc
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma