HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

Visitors Counter

763438
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
281
338
619
756609
9439
9930
763438

Your IP: 54.227.157.163
Server Time: 2019-06-24 18:53:16

Facebook Like Box

 

Motorosok találkoztak

Csillogó kétkerekűek vonultak fel Baróton 

image
Indulásra készen várakoznak a találkozóra érkezett motorosok
Az erdővidéki Turul Motorosok tizenegyedik alkalommal szervezték meg hagyományos motoros találkozójukat: ezúttal is a baróti központi parkolóban gyülekeztek szombaton délelőtt.

Ahogy sokasodtak a találkozóra érkező székelyföldi motorosok, úgy gyűltek a kíváncsiskodók is a parkolóban – a Hatod-tető felé való elindulás előtt (az ottani Murgó étterem volt ugyanis a találkozó idei helyszíne) már csaknem száz különböző gyártmányú és típusú motorkerékpár várakozott a helyszínen. A legérdekesebbeket, a legkülönlegesebb felszereltséggel bírókat érdemes volt alaposan körbejárni, megbámulni, sokan fényképet is készítettek a számukra legtetszőbb motorbicikli mellett.

Akadt közöttük 1,9 literes motorral rendelkező, igazi kétkerekű fémcsoda, melynek az árát el sem merte árulni gazdája, de voltak hétköznapi robogók is, melyek ugyanúgy, a „kétkerekes szabadság” je­gyé­ben álltak be a sorba.

A motorosok üdvözölték egymást, az indulásig való rövid időt beszélgetésre, élményeik megosztására használva fel. Ezúttal nem köröztek sokat a városban: a központtól az Új soron át lementek a város végéig, aztán dübörögve felvonultak a Kossuth utcán, és elhajtottak a Hatod felé.  

Böjte Ferenc
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma