HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

2017. július. 14.-16.

PALYAZATOK

 

TENISZPÁLYA BÉRLÉSE

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

Visitors Counter

676470
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
118
1620
1738
670928
7814
10117
676470

Your IP: 54.92.160.119
Server Time: 2018-10-22 08:48:26

Facebook Like Box

Rövid hírek

Költöztetnék a piacot
Felköltöztetnék az autóbuszmegálló területére a város alsó végében, a sportbázison szerdánként működő műszaki piacot. Ugyanakkor kisebb átalakításokat terveznek a zöldség- és gyümölcspiacon is: lebontanák a kihasználatlan pléh építményeket, helyükre pedig parkolókat létesítenének, mondta Szakács László alpolgármester. 

 

Ismét kötekedik a prefektus
A polgármesteri hivatalon található „Városháza” felirat eltávolítását kérte Barót polgármesterétől a prefektus. Lázár-Kiss Barna elmondta, ezelőtt két évvel már egyszer kérték, hogy vagy vegyék le a feliratot, vagy írják ki románul is, de akkor annyiban maradt az ügy. Egyelőre most is várakozó álláspontra helyezkedtek.

 

Szelektív szigetek
Giurgea Gabriella, a baróti polgármesteri hivatal környezetvédelmi szaktanácsadója arra kéri a város lakóit, hogy a szelektív szigetekre ne vigyenek háztartási vagy zöld hulladékot (faágakat), építkezési törmeléket, mert az ezekkel megtöltött 1100 literes konténereket nem tudja felemelni a szemétszállító autó. Kérésre ezeket a hulladékokat külön elszállítják. Mint elmondta, különösen a Piac utcai szelektív szigeten voltak hasonló gondok, és nem a piacosok voltak azok, akik a nem megfelelő hulladékot odahordták. 

 

Téli tüzelő
Már kiszállították a jövő téli tüzelőfát a tanács alárendeltségébe tartozó miklósvári, köpeci és bodosi intézményekhez (iskolák, óvodák, kultúrotthonok) – tájékoztatott a város alpolgármestere. A fa egyelőre méterbe van rakva, később felaprítják. Köpecen és Felsőrákoson sáncot takarítottak a hivatal munkásai és a közmunkaköteles személyek, Baróton a belvíz levezetésével foglalatoskodnak a Malomárok környékén.

 Szerzõ: Hírmondó
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma