HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

ROMAN HIREK

14.-16. iulie 2017

PALYAZATOK

 

ÎNCHIRIERE TENIS

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

Visitors Counter

550509
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
357
306
2567
544426
8865
15323
550509

Your IP: 54.163.39.19
Server Time: 2018-01-17 23:37:25

Facebook Like Box

Leca Băncilă a obţinut al treilea mandat de primar la Întorsura Buzăului

Leca-Bancila-1

 

Profesorul Leca Băncilă a obţinut cel de-al treilea mandat de primar al oraşului Întorsura Buzăului la alegerile locale de duminică, el candidând pe lista ALDE. Potrivit Biroului Electoral Întorsura Buzăului, Leca Băncilă a fost votat de 1.559 de persoane, în timp ce contracandidaţii săi, Alexandru Teacă (UNPR) şi Marcel Murea (PSD), au obţinut 1.151, respectiv 792 de voturi.

ALDE a obţinut cele mai multe voturi şi la Consiliul Local şi va avea cei mai mulţi reprezentanţi în viitorul for al aleşilor locali. „Mulțumim tuturor cetățenilor care ne-au acordat încrederea prin votul lor. Vom fi alături de dumneavoastră dar şi de cei care nu ne-au acordat votul, împreună pentru Întorsura Buzăului”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a ALDE Întorsura Buzăului.

Alexandru Teacă a postat şi el un mesaj de mulţumire adresat susţinătorilor săi, în care urează, totodată, „mult succes celor care au părăsit “corabia” înainte de lupta aceasta inegală” şi celor care „prin non-combat-ul lor au facilitat succesul contracandidatului cu cele mai mari şanse şi resurse”.

Citeşte mai departe: Leca Băncilă a obţinut al treilea mandat de primar la Întorsura Buzăului

Jóváhagyták a költségvetést

image
Ha a minisztérium is tartja ígéretét, nem lehet akadálya annak, hogy a Rózsák útja és a December 1. utca is megújuljon
Barót város február 5-ei soros ülésén jóváhagyták a település idei költségvetését. Az RMDSZ-es tanácsosok módosító javaslatot tettek le, egy autóbusz vásárlását szorgalmazva, amelyet jóvá is hagytak 45 ezer lej értékben.

Lázár-Kiss Barna polgármester kifejtette, a költségvetés nagyjából a tavalyi szinten van, és úgy vélte, a tanintézményeknek is elegendő lesz a pénz, annál is inkább, hogy az esetleges fejlesztésekhez mintegy százezer lejjel a hivatal is hozzájárulhat az igazgatókkal való egyeztetés alapján. Ezek után felsorolta a fontosabb költségvetési tételeket:

Citeşte mai departe: Jóváhagyták a költségvetést CIKK

Rövid hírek

Költöztetnék a piacot
Felköltöztetnék az autóbuszmegálló területére a város alsó végében, a sportbázison szerdánként működő műszaki piacot. Ugyanakkor kisebb átalakításokat terveznek a zöldség- és gyümölcspiacon is: lebontanák a kihasználatlan pléh építményeket, helyükre pedig parkolókat létesítenének, mondta Szakács László alpolgármester. 

Citeşte mai departe: Rövid hírek CIKK
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma